Dojmy z veľtrhu VIV Asia 2023


Zverejnené na: 21/03/2023

Ahojte všetci!

Dnes by sme sa s vami radi podelili o naše dojmy z VIV Asia 2023, ktorý sa konal minulý týždeň. Ako spoločnosť Szlachet-Stal sme mali možnosť zúčastniť sa tohto podujatia, z čoho máme veľkú radosť!

Veľtrh VIV Asia je jedným z najväčších podujatí týkajúcich sa živočíšneho a mäsového priemyslu na svete. Tento rok sa konali v Thajsku a predstavili sa na nich najnovšie riešenia a technológie súvisiace s výrobou potravín pre zvieratá, ako aj mäsa a iných živočíšnych produktov.

Náš stánok na veľtrhu priťahoval pozornosť mnohých návštevníkov, ktorí sa s nami ochotne rozprávali o našich výrobkoch a službách. Mohli sme vidieť aj mnohé inovatívne riešenia a technológie, ktoré nám môžu pomôcť zlepšiť naše výrobky a služby.

Radi by sme sa poďakovali všetkým, ktorí navštívili náš stánok na veľtrhu VIV Asia 2023 a venovali nám svoj čas. Bola to pre nás nezabudnuteľná a cenná príležitosť nadviazať nové kontakty a stretnúť sa s našimi klientmi a partnermi z odvetvia.

Tešíme sa na budúce príležitosti a tešíme sa na pokračovanie našej práce v sektore živočíšnej výroby a priemyselného mäsa.

Ešte raz vám ďakujeme a uvidíme sa na ďalšom veľtrhu!

Zdieľajte!